Mijn naam is Marijke Gommans

Ik ben geboren in 1957 te Heerlen.

Als vrijwilliger en nadien als stagiaire ben ik jarenlang werkzaam geweest als maatschappelijk begeleider bij Vluchtelingen Werk (decentraal) te Heerlen.

Als maatschappelijk begeleider binnen VWH werkte ik met alleenstaande jongeren, individueel en met gezinnen die in de Gemeente Heerlen huisvesting hadden gekregen.

Mijn werkveld was daardoor ook breed georiënteerd.

Mijn functie als maatschappelijk begeleider was vooral een luisterend oor bieden en waar nodig helpen  bij problemen/ stagnatie van de  verschillende leefgebieden.

Met mensen werken en ze te begeleiden, daar gaat mijn hart naar uit en daarom besloot ik de stap te maken om weer verder te gaan studeren om als zelfstandig therapeut/coach  een eigen praktijk te kunnen beginnen. Hiervoor heb ik een HBO opleiding bij de Nederlandse Vereniging voor Toegepaste Hypnotherapie( NVTH) te Eindhoven en een HBO opleiding als financieel zorgverlener bij het Instituut voor Financiën en zorgverlening  (IFZ) te Zwolle met succes gevolgd.

Vanaf 2006 tot en met 2016 ben ik werkzaam geweest als docent Leefstijltraining  bij de NVTH te Eindhoven en tot nu ben ik stagebegeleider voor hypnotherapeuten in opleiding en medewerkers maatschappelijke zorg.

Als therapeut voldoe ik aan de gestelde eisen voor HBO medische en psychosociale basiskennis.

Als gediplomeerd hypnotherapeut ben ik aangesloten bij de NBVH en bij het register RBCZ.

Ik volg regelmatig bijscholing en workshops om mijn kennis bij te stellen.

Als therapeut bied ik een veilige omgeving waarin geheimhouding, vertrouwen, openheid en respect voorop staan.

Plan direct een afspraak

Als therapeut bied ik een veilige omgeving waarin geheimhouding, vertrouwen, openheid en respect voorop staan.

Afspraak plannen!